Teman Setia Ku

Jom kita Kongsi Mencari Ilmu Hingga Ke Hujung Nyawa

Isnin, 17 Disember 2012

Mengisi masa Lapang

Sebelum Anie mulakan kerja esok Anie nak membebel sikit...Heeee terima kasih laa kerana sudi baca dan rajin2 la jengah blog Anie ya...time cuti sekolah biasanya anak2 selalu bosan kat rumah, sebab itu laa Anie belikan beberapa benda yang berfaedah supaya masa yang terluang tu di isikan dengan perkara-perkara yang  berguna .
Biasanya anie akan belikan buku mewarna, Tapi kali ni sebab kakak dah pandai membaca Anie belikan sekali buku cerita dongeng untuk mereka dan buku mengenali huruf  'A B C ' untuk adik.Kadang-kadang mereka bosan jugak asyik mengadap buku jer kannn, jadi Anie belikan juga mereka Tanah liat dan paper doll... Permainan-permainan lain  macam basikal,anak-anak patung ,mainan alatan untuk memasak semua tu memang dah lama ada anie belikan dulu...Almaklum laa anak-anak Anie Along dan Angah tu perempuan dan yang lelaki pulak masih kecil  tak pandai lagi bermain macam orang dewasa baru 3 bulan...hee..

Jom kita lihat mereka main.....



''mereka dengan tanah liatnyaaa''



''sedang main paper doll''


''ramai-ramai mewarna''

Seronok tengok gelagat mereka...jumpa lagiiii






2 ulasan:

kongsi apa saja berkata...

mcm petandingan mewarna dah tu.. hahaha

AnieDaud berkata...

Ramai-ramai warna baru seronok kannn

Iklan sana sini

MENARIK

PILIHAN TERBAIK

Terima Kasih Kerana Sudi Mengunjungi Blog Anie